Var och handlade idag

Idag har jag varit och handlat. Storhandlar faktiskt! Du kanske då undrar exakt VAD det var som jag handlade. Det ska jag nu berätta. Först köpte jag morötter, bananer, päron, aubergine och grönsallad. Man måste ju ha frukt och grönsaker så man inte storknar.

Efter det så kom jag på att kundvagnen var spårlöst försvunnen. Jag fick gå runt och leta efter den en stund. Höjdpunkten kom när jag skulle inhandla tobak. Svärfar hade gett mig tusen kronor att köpa det allra bästa rullsnuset marknaden hade att erbjuda. Fem stockar lyx-snus blev resultatet av denna skojfriska shoppingtur. Vilket ögonblick det var. I datorn såg jag verajohn. Det var snyggt som attan.

Hur det var att leva i Lappland

Det är utan tvekan min upplevelse av att leva i Lappland som jag har uppskattat mest här i livet. Det var ett par år sen jag levde där, men ack så fantastiskt det var. Renar lite överallt, skotrar i varje hörn och trevliga norrlänningar lite varstans. Jag stiftade även bekantskap med flera olika samer. Alla var väldigt sköna och lärde mig många värdefulla läxor om livet. Jag lärde mig att sköta renar, vara ett med naturen och göra upp egna eldar. Det var synnerligen lärorikt.

Att bo i Lappland är något jag kan rekommendera för precis alla. För övrigt är cherry casino en ruskigt bra sida. Körsbär och massa roligt. Underbart!

Dan före doppardan

Blå är den varmaste färgen är en film som går på TV nu. Alla talar franska! Tur att det finns undertexter. Imorgon är det julafton, vilket är helt otroligt. Man blir lika förvånad varje gång. Just detta år har jag varit ganska modest gällande min önskelista. Det enda jag önskar mig är en Volvo V70, en guldkedja, en talande papegoja och en enkelbiljett till Namibia. Jag får helt enkelt se vad jag får imorgon. Oavsett vad jag får så kommer det bli riktigt trevligt att träffa tomten igen, det är trots allt ganska sällan man ses.

Om du är ute efter något riktigt skoj råder det ingen tvekan om att titta in här  jackpotjoy