Var och handlade idag

Idag har jag varit och handlat. Storhandlar faktiskt! Du kanske då undrar exakt VAD det var som jag handlade. Det ska jag nu berätta. Först köpte jag morötter, bananer, päron, aubergine och grönsallad. Man måste ju ha frukt och grönsaker så man inte storknar.

Efter det så kom jag på att kundvagnen var spårlöst försvunnen. Jag fick gå runt och leta efter den en stund. Höjdpunkten kom när jag skulle inhandla tobak. Svärfar hade gett mig tusen kronor att köpa det allra bästa rullsnuset marknaden hade att erbjuda. Fem stockar lyx-snus blev resultatet av denna skojfriska shoppingtur. Vilket ögonblick det var. I datorn såg jag verajohn. Det var snyggt som attan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>