Utflykt till bondgården

Idag åkte jag och min trofasta vän Jörgen ut på landet. Vårt mål var att hitta en trevlig bondgård där vi kunde gå in och snacka lite med bonden, glo på djur och bara njuta av det simpla lantliga livet. Eftersom vi båda bor i storstäder vore det ett härligt avbrott. Det var en lång, men rolig resa till bondgården. Jörgen härmade olika djur – han var jätteduktig på att härma exempelvis får, kor och höns. Jörgen är en riktigt rolig kille han. Till slut kom vi fram till bondgården. Det var en riktigt fin bondgård med alla möjliga djur. Det var en fantastisk upplevelse. Bondlurken som bodde där gastade hela tiden om sitt leovegas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>