Musik är det bäst jag vet

Melodier, ljudslingor, oktaver och noter. Allt som hör till musikens värld är det bästa som finns. Själv spelar jag luta, dragspel och maraccas. Bäst är jag nog på maraccas, men jag håller på att bli riktigt bra som dragspelare. Mitt mål är att kunna arbeta hetlid med att slarva omkring i tunnelbana och få småmynt av andra dragspelsälskare. När jag lyssnar på musik så är det hårdrock som gäller. Black Sabbath och Kiss ska det vara. Sedan måste jag även erkänna att 70-talsband med dansbandsinriktning är något av det bästa jag vet. Att spela instrument och sjunga är så otroligt kul att det nästan, men bara nästan är bättre än självaste vera john

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>