Dan före doppardan

Blå är den varmaste färgen är en film som går på TV nu. Alla talar franska! Tur att det finns undertexter. Imorgon är det julafton, vilket är helt otroligt. Man blir lika förvånad varje gång. Just detta år har jag varit ganska modest gällande min önskelista. Det enda jag önskar mig är en Volvo V70, en guldkedja, en talande papegoja och en enkelbiljett till Namibia. Jag får helt enkelt se vad jag får imorgon. Oavsett vad jag får så kommer det bli riktigt trevligt att träffa tomten igen, det är trots allt ganska sällan man ses.

Om du är ute efter något riktigt skoj råder det ingen tvekan om att titta in här  jackpotjoy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>